Curatenie Valcea

Serd Rom SRL - CURĂȚENIE VÂLCEA,
oferă servicii de curățenie comercială pentru principalele afaceri din Oltenia și Muntenia, încă din anul 2001. 

Obiectivul pe care l-am stabilit cu primul nostru client rămâne același astăzi:
Oferiți servicii superioare clienților prin construirea de relații bazate pe valoare, încredere, excelență și angajament.

Această filozofie a permis Serd Rom SRL - Curățenie Vâlcea să crească în cei peste 18 ani de activitate, să acumuleze o bogată experiență și să dezvolte o puternică bază materială și umană, lucru confirmat de clienții care au beneficiat de serviciile noastre.

ECHIPA CURĂȚENIE VÂLCEA

Viziunea companiei noastre este de a fi cea mai bună companie de curățenie la alegere în zona Oltenia/Muntenia, oferind clienților noștri o experiență a serviciilor de neegalat.

Nu putem realiza asta fără VOI! Aveți un rol integral în a ne ajuta să atingem această viziune ca membru al echipei noastre sau partener de servicii și apreciem profund angajamentul vostru față de clienții noștri, de familia noastră de muncă.

Vă urăm bun venit la SERD ROM - CURĂȚENIE VÂLCEA și vă mulțumim pentru asumarea acestei responsabilități. Ne concentrăm să facem treaba bine chiar de prima dată. Aceasta înseamnă că subliniem importanța dedicării, determinării, integrității și serviciilor de înaltă calitate din partea fiecărui membru al echipei.

Photo by Verne Ho on Unsplash

Serd Rom SRL este o companie care se mândrește cu angajații și colaboratorii săi.

O alianță este o legătură, legătură sau relație între oamenii care s-au unit pentru a atinge un scop comun care să fie reciproc benefic.

Definiția acestui cuvânt întruchipează viziunea noastră despre modul în care lucrăm împreună ca și companie, colegi de muncă sau ca furnizori de servicii. Vom depune toate eforturile pentru a vă sprijini și a crea un mediu în care vă puteți atinge cel mai înalt nivel de excelență.

Hai să discutăm cum putem crea un program de curățare personalizat, complet, pentru a menține un mediu sănătos și sigur pentru personalul și clienții dumneavoastră.

Specialiștii noștri își aplică pregătirea și cunoștințele despre cele mai bune practici de curățenie pentru nevoile afacerii tale, oferind programe de calitate stabilite și servicii personalizabile.

Adresa

Calea lu Traian, nr.148
Rm. Vâlcea, jud. Vâlcea
ROMANIA

Contact

Email: office@curatenie-valcea.ro
Telefoane: 0746122500
0740235983